Капітальний ремонт прибудинкової доріжки буд.Коротуна 7 з влаштуванням переходу до буд.Коротуна 5. Відхилений

Доданий
11.08.2019
Номер
3
Дорожнє господарство

Капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкової доріжки, влаштування пішохідної доріжки між будинками, все це створення зручного та безпечного пересування для великої кількості людей шлях яких пролягає через наше подвір’я.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Ходаківський
Бюджет
205 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Коротуна, 7, Коростень

Опис

Опис проекту

на даний час безпечний рух пішоходів та автотранспорту прибудинковою територією буд. Коротуна 7, забезпечити неможливо, терміново необхідно втілити запропонований проект.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Відремонтоване асфальтне покриття буде безпечним місцем пересування для великої кількості людей (приблизно 50 чол/година) шлях яких пролягає через наше подвір’я до магазинів, центрального ринку , до державної Коростенської міської нотаріальної контори, до державної Фіскальної служби. Влаштування асфальтованої пішохідної доріжки між будинками з:єднає відновлену раніше прибудинкову територію Коротуна 5, з новим покриттям Коротуна 7, по якому легко та безпечно буде можливо пересуватись, адже на наш дитячий майданчик приходять батьки з діточками з усього мікрорайону.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

За результатами реалізації даного проекту мешканці міста отримають безпеку та зручність під час пересування до об'єктів інфраструктури міста. Мешканці будинків Коротуна 5 та 7 отримають оновлене асфальтне покриття для піших прогулянок. Суспільна значущість проекту полягає в тому, що він сприяє активності населення, встановлює тісний зв'язок між жителями будинку так як являється спільним для мешканців обох будинків.

Інші додатки, суттєві для заявника проекту

Після втілення в життя даного проекту мешканці буд.Коротуна 7 . мають наміри впровадити новий проект по реконструкції існуючого дитячого майданчика його розширення та збільшення кількості дитячих атракціонів.

Фотографії