Облаштування пішохідних переходів На реалізації

Доданий
31.08.2019
Номер
15
Дорожнє господарство

Мета – забезпечити безпеку пішоходів та безпечні умови дорожнього руху для транспортних засобів, зменшити травматизм на дорозі. Створення безпечних і комфортних умов для пересування мешканців. Нанесення біло-червоної розмітки пішохідних переходів холодним пластиком. Встановлення дорожніх знаків переходу 5.35.1, 5.35.2 світлодіодні для акцентування уваги водіїв.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Броньківська
Бюджет
298 360 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Облаштувати всі пішохідні переходи біля школ світлодіодними знаками.
На пішохідний перехід біля райдержадміністрації нанести пішохідну розмітку холодним пластиком зі вставками дорожня розмітка (ВРД), в народі "кошачий глаз"
Світлодіодні знаки добре видно в темний час доби, в туман, дощ, сніг, вони мають тривалий термін експлуатації, світлодіодні знаки мають протиударні властивості, не ламаються при вібрації, стійкі до перевантажень, працюють безперебійно, низьке енергоспоживання, необхідність обслуговування відсутня.
Мета – забезпечити безпеку пішоходів та безпечні умови дорожнього руху для транспортних засобів, зменшити травматизм на дорозі. Проблема - значна кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, в тому числі на пішохідних переходах. Пішохідний перехід облаштований світлодіодними знаками дозволить водієві у темну пору доби мінімізувати ризики завдання травм пішоходам через вчасне виявлення пішоходів.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Користуватись результатами реалізації завдання зможуть як мешканці так і гості міста Коростень, пішоходи і водії – усі, хто переходитиме чи проїжджатиме ділянку дороги, на якій розміщений світлодіодний знак пішохідний перехід .

Фотографії