Встановлення розкладів руху на зупинках громадського транспорту На реалізації

Доданий
29.08.2019
Номер
13
Транспорт

Ознайомившись з бізнес-проектом учениці Коростенського міського колегіуму Кузьминської Дарини «Транспортний автомобільний комфорт» виникла ідея покращити комфорт мешканців міста під час очікування громадського транспорту шляхом розміщення на кінцевих зупинках маршрутів інформаційних стендів, на яких буде зазначено розклад руху автотранспорту з переліком зупинок.

Автор проєкту
Бюджет
171 380 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

На кінцевих зупинках громадського транспорту планується встановлення стендів розміром 70*35 см (на 3 листи формату А4), які виготовляються з оцинкованого металу, пофарбовані порошковою фарбою, з надійною, стійкою до вандалізму конструкцією. Конструкція стенду має дверцята на шарнірах, які закриваються замками під спеціальний шліц, що дозволяє зручно та швидко розміщувати та, при потребі, змінювати застарілу інформацію.
Описані вище стенди будуть встановленні на 11 кінцевих зупинках маршрутів (зупинки «Поліське водосховище», «Б. Шосе», «Гастелло», «Черемушки», «ст. Житомирська», «Цегельний завод», «Пашини», «Чигирі», «Київська», «Бровар», «Завод ЗБШ») та на 9 платформах зупинки «Залізничний вокзал». Всього 20 одиниць.
Передбачується, що стенди буде зафіксовано на оцинковану квадратну трубу 2 гвинтами.
На платформі зупинки «Залізничний вокзал» при встановленні даного стенду передбачається оновлення таблиці з номером платформи.
З метою доповнення ефективності використання електронного табло на зупинці «Міський ринок» є необхідність становити 2 стенди розміром 70*70 см для розміщення інформації про назву маршрутів та перелік зупинок на них.

Співавтори

Світлана Любочко

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Даний проект є загальнодоступним для всіх мешканців та гостей міста, що користуються міським транспортом.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Проект спрямований на покращення комфорту мешканців та гостей міста під час користування громадським транспортом.
На сьогодні коростенці, що мають сучасні телефони можуть відслідкувати роботу міського автотранспорті за допомогою мобільного додатку «DozoR Cyty» та електронного табло, яке встановлене на зупинці «Міський ринок».
В той же час інші пасажири обмеженні в доступі до інформації.
Розміщення затверджених розкладів руху на зупинках громадського транспорту із зазначенням контактних телефонів для скарг та пропозицій, додатково дисциплінує водіїв автобусів дотримуватися розкладу руху.

Фотографії