Спортивний майданчик для вихованців ЗДО №20 Відхилений

Доданий
27.08.2018
Номер
29
Освіта

Планується облаштувати на території навчального закладу дитячий, гімнастичний комплекс, встановити дитяче розважальне та спортивне обладнання для занять на відкритому повітрі з метою забезпечення рухової активності, фізкультурно-спортивного дозвілля та занять з фізичної культури.

Автор проєкту
Леся
Леся Виговська
Бюджет
81 150 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченка (Кірова), 84А, Коростень

Опис

Опис проекту

Спортивний ігровий майданчик, який облаштований в навчальному закладі, на жаль, не відповідає сучасним вимогам суспільства. Тому проблема облаштування майданчика є пріоритетною для нашого садочка задля підтримання у дітей здорового способу життя.
Найголовніша мета проекту – зацікавити дітей спортивними іграми, прививати культуру активного та здорового відпочинку.
Спортивний майданчик повинен бути багатофункціональним і безпечним, відповідати стандартам якості. Більше того, він повинен забезпечити дитині змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме її фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.
Пропонуємо оснастити майданчик новими спортивними комплексами.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Для дітей ЗДО №20.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Cтаном на 2018 рік в ЗДО №20 спортивно-ігрове обладнання не оновлювалось і є морально застарілим. Також, на наш погляд, соціальний показник є найголовнішим в оцінці результату проекту, адже, безумовно, буде підвищений рівень охоплення дітей фізкультурою та спортом, активізується мотивація здорового способу життя, діти будуть зацікавлені новими видами роботи на заняттях фізичної культури, штучне покриття зменшить ризик травмування тощо.