ЖИВА ВОДА ( благоустрій джерела в мікрорайоні Бровар) На реалізації

Доданий
17.08.2018
Номер
23
Навколишнє середовище

Вода - головне джерело життя! Наше дбайливе ставлення до водних ресурсів, раціональне використання води - єдиний і важливий внесок у збереження головного ресурсу життя на планеті!
Ідеєю є передбачити проектом облаштування (благоустрій) природного джерела в мікрорайоні Бровар

Автор проєкту
Ганна
Ганна Костюченко
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Бровар провулок, Коростенська міська рада, Коростень

Опис

Опис проекту

З кожним днем зростає проблема людства у воді,а чиста джерельна вода - це не тільки життя ,а й здоров`я. Чиста,холодна,приємно пити.
У зв`язку із зміною кліматичних умов джерела зникають і ті, які ще збереглись на сьогодні потрібно зберігати та відновлювати.
В мікрорйоні Бровар знаходиться джерело до якого щоденно приходить велика кількість мешканців міста з бутилями набрати чистої води. На Водохрещення тут освячується вода. Але існує проблема щодо комфортності підходу до джерела та набирання води. Тому є потреба в облаштуванні даного джерела. До проекту додано декілька ескізів, які в ході експертизи розпорядниками бюджетних коштів, фахівцями можна змінити, удосконалити, спростити в межах дозволеного бюджету на реалізацію одного проекту.

Співавтори

Лісянський Олександр

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Розташування джерела є загальнодоступним місцем для всієї громади міста Коростеня. Відвідувати джерело, набирати чисту, джерельну воду, зможуть всі мешканці та гості міста.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Проект направленний на підтримку дії природних властивостей джерела та умов безпечної життєдіяльності громади, комфортності і зручності при користуванні джерелом, благоустрою території.

додаткова адреса

мікрорайон Бровар

Фотографії