"Ми за здоровий спосіб життя!!!" На реалізації

Доданий
15.08.2018
Номер
20
Спорт

Здоровий спосіб життя — це запорука здоров’я і активності як у дорослих так і у дітей. На конкретних прикладах ми бачимо, як вже сьогодні підлітки наполегливо прагнуть займатися спортом.
А ми, дорослі, маємо допомогти в реалізації дитячих бажань. Через реалізацію проекту створити відповідні умови для формування навичок здорового способу життя у дітей.

Автор проєкту
МАРИНА
МАРИНА БОВКУНОВА
Бюджет
299 432 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Грушевського, 66, Коростень

Опис

Опис проекту

Під час реалізації проекту планується на території ЗОШ №11 за адресою Грушевського,66 встановлення універсальної спортивної площадки для занять з міні-футболу, гандболу, волейболу та баскетболу для дітей молодшого шкільного віку. Розмір спортивної площадки 21,0х41,0 м з металевим огородженням та натуральним газонним покриттям.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатами реалізованого проекту зможуть скористатися учні ЗОШ №11, а також підлітки, які проживають у даному мікрорайоні.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Реалізація даного проекту розрахована на потреби молодших дітей мікрорайону, які хочуть грати у футбол, та які на сьогоднішній день обмежуються необладнаним для занять спортом шкільним садком.
На стадіоні " Спартак" подібний майданчик постійно зайнятий старшими школярами і для малечі там не вистачає а ні часу, а ні місця.

Фотографії