Спортивний ігровий майданчик для всіх: від великих до малих (район Ковельський) На реалізації

Доданий
30.10.2017
Номер
7
Комунальне господарство

Облаштування прибудинкових територій, створення сучасного спортивно ігрового майданчика на подвір'ї будинків по вул. Маяковського, 105, 105а, 107 в місті Коростені для усіх вікових категорій.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Бондарчук
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Маяковського, 105А, Коростень

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є турбота за підростаюче покоління, саме їхнє здоров'я, урізноманітнення їхнього дозвілля, боротьба із залежністю від Інтернету. Проект спрямований на вирішення проблеми зайнятості наших дітей, формування свідомості здорового способу життя дітей та підлітків нашого мікрорайону, який знаходиться далеко від центру міста, тому добиратися до різних гуртків, спортивних майданчиків тощо, є проблематичним. Створення майданчика дасть можливість дітям різносторонньо розвиватись, займатись улюбленими видами спорту, вести здоровий спосіб життя, на очах у батьків.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Об'єкт буде доступним абсолютно для всіх мешканців міста. Використовувати можливості спортивного майданчика матимуть змогу не тільки діти будинків 105, 105а, 107 по вул. Маяковського, але й дітвора сусідніх дворів, від вул. Шевченка до вул. Маяковського. Майданчик буде працювати безкоштовно з 06.00 ранку до 22.00 год вечора та буде доступним для всіх вікових категорій.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Більшість спортивних ігрових майданчиків, якими облаштовані прибудинкові території та навчальні заклади, на жаль, не відповідають сучасним вимогам суспільства та фізичним потребам дітей, а іноді знаходяться в аварійному стані. Тому проблема облаштування таких майданчиків є пріоритетною, як для мешканців прилеглих будинків, так і для територій шкіл задля підтримання у дітей та дорослих здорового способу життя. Результатами проекту зможуть користуватися усі мешканці мікрорайону, які люблять спорт та здоровий спосіб життя, в першу чергу, діти і дорослі даного ОСББ та учні ЗОШ №9 та ЗОШ №1.

додаткова адреса

вул. Маяковського, буд. 105, буд. 105а, буд. 107

Фотографії