Облаштування зони відпочинку в районі Черемушки На реалізації

Доданий
30.10.2017
Номер
5
Навколишнє середовище

Виконання заходів щодо санітарного благоустрію території зони відпочинку, створення майданчику для волейболу, встановлення лавочок та встановлення сміттєвого баку

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Броньківська
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Кобилянської вулиця, Коростень

Опис

Опис проекту

Зона відпочинку на Черемушках за міським водоканалом є одним з улюблених місць літнього відпочинку значної частини жителів нашого району, де відпочивають різного віку люди та молодь, яка бажає займатися спортом. При цьому інфраструктура зони відпочинку гостро потребує вдосконаленню її діючих та нових складових, зокрема, відсипання та підвищення рівня майданчику піском. Берегова зона поросла травою, в деяких місцях заросла комишем, а деякі участки, низини, після дощів стоять у воді, що перешкоджає вільному проходу по зоні відпочинку. В мікрорайоні мешкає велика кількість дітей, яка активно відвідує зону відпочинку в період літніх канікул. Літні мешканці відкривають ранкові прогулянки ще з весни. Постійні відвідувачі постійно прибирають біля річки та за власні кошти, декілька років поспіль наймають людей для покосу бур'янів, трави, тощо. Тому необхідно здійснити виконання заходів щодо санітарного благоустрою території зони відпочинку, а саме підняття рівню за допомогою відсипання піском, встановлення 4 лавочек які будуть розділяти майданчик для волейболу та зону відпочинку та саме необхідне встановлення і вивезення до спуску зони відпочинку сміттєвий бак .

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Виконання заходів щодо санітарного благоустрою території, комфортний відпочинок, зручний підхід до облаштованої зони відпочинку.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Мешканці мікрорайону різного віку, який налічує приблизно 5000 людей, зможуть комфортно відпочивати, діти матимуть змогу літні канікули проводити на свіжому повітрі , подалі від доріг, машин тощо. Активісти, які й зараз прибирають сміття та за власний кошт викошували траву, будуть й в подальшому підтримувати та залучати молодь до порядку. Створення гарних умов відпочинку в літній період, що позитивно вплине на здоров'я дітей і згуртує жителів району. Витрати бюджету на утримання зони відпочинку не передбачаються.

Фотографії