«Перші дні життя маленьких коростенців по-новому» На реалізації

Доданий
31.10.2017
Номер
20
Охорона здоров'я

Підвищення якості надання допомоги породіллям та новонародженим. шляхом облаштування в пологовому будинку м. Коростеня післяпологових палат актуальним сучасним обладнанням для створення необхідних комфортних умов перших годин і днів життя новонароджених та їх мам.

Автор проєкту
Олена
Олена Грищенко
Бюджет
188 566 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Жмаченка, 46, Коростень

Опис

Опис проекту

Ми пропонуємо придбати для післяпологових палат пологового будинку м. Коростеня сучасні дитячі ліжечка з екологічно чистого матового пластику -20 шт, пеленальні столики-18шт, візки з обмежувальними бортиками для комфортного пересування мами з дитиною до палати після пологів-3 шт. Крім того, сучасна реанімаційна допомога новонародженим неможлива без використання внутрішньовенного введення лікарських засобів, які сприяють стабілізації стану дитини та її одужанню. В основному необхідно введення препаратів протягом тривалого часу мікродозами, що технічно неможливо без шприцевих насосів-дозаторів для інфузійної терапії. Це найбільш перспективні пристрої, що дозволяють точно розрахувати необхідну дозу і швидкість введення лікарського засобу, а також захищають від попадання в вену повітря після закінчення процедури. Тому пропонуємо придбати насос двошприцевий з індивідуальними параметрами інфузії – 1 шт. Також необхідно придбати обладнання для надання допомоги в пологах: оглядовий світильник для проведення медичних маніпуляцій та операцій -1шт ; мішки дихальні реанімаційні для проведення штучної вентиляції легень: дорослі-2шт,педіатричні-4шт,неонатальні-2шт.Використання вищезазначеного обладнання дозволить якісно і своєчасно надавати ургентну та планову медичну допомогу породіллям, новонародженим пацієнтам.

Співавтори

Голова громадської організації "СИЛА НАРОДУ УКРАЇНИ" Баранівська Тетяна Миколаївна

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результати проекту корисні всім мешканцям міста Коростеня, адже, кожна новостворена молода родина має за мету народити здорових і щасливих діточок - майбутніх громадян мяста.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Обґрунтування: Перші дні життя - це час, який не можна відновити, чи пережити заново. Наша мета зробити ці дні в житті коростенських сімей максимально комфортними та такими, що запам’ятаються виключно радістю материнства, а не депресивним дискомфортом.
Питання облаштування в пологовому будинку м. Коростеня післяпологових палат актуальним сучасним обладнанням для створення необхідних комфортних умов перших годин і днів життя новонароджених та їх мам виникло в зв’язку з тим, що тривалий час в пологовому будинку таке обладнання не оновлювалось, воно на сьогодні має як фізичний, так і моральний знос.
Медичне обладнання буде надано у власність пологового будинку, його використання в лікувально-діагностичному процесі буде направлено для обслуговування всього жіночого населення міста Коростеня.
Придбати треба:
сучасні дитячі ліжечка з екологічно чистого матового пластику -20 шт, пеленальні столики-18шт, візки з обмежувальними бортиками для комфортного пересування мами з дитиною до палати після пологів-3 шт.; насос двошприцевий з індивідуальними параметрами інфузії – 1 шт. ; оглядовий світильник для проведення медичних маніпуляцій та операцій -1шт ; мішки дихальні реанімаційні для проведення штучної вентиляції легень: дорослі-2шт,педіатричні-4шт,неонатальні-2шт.

Фотографії