Облаштування турнікетної огорожі навколо дитячого майданчика на території ОСББ «ТРИ ДЕ ДЕВ’ЯТКИ» На реалізації

Доданий
31.10.2017
Номер
15
Комунальне господарство

З метою забезпечення безпеки перебування дітей на дитячому майданчику, уникнення нещасних випадків заплановано встановлення турнікетної огорожі навколо дитячого майданчика на прибудинковій території ОСББ «ТРИ ДЕВ’ЯТКИ»

Автор проєкту
Ірина
Ірина Кузьменко
Бюджет
80 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Сосновського, 21, Коростень

Опис

Опис проекту

Проект реалізовується шляхом встановлення турнікетної огорожі загальною протяжністю 100 метрів погонних з 3-ма проходами (хвіртками) для дітей з батьками по периметру зони відпочинку, на якій облаштовано дитячий майданчик, на прибудинковій території ОСББ «ТРИ ДЕВ’ЯТКИ»

Співавтори

Юдов Олександр Олексійович

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Оновлена зона відпочинку з дитячим майданчиком на прибудинковій території ОСББ «ТРИ ДЕВ’ЯТКИ» буде доступна як для мешканців ОСББ "Три дев'ятки" так і для дорослих та дітей мешканців розташованих поблизу багатоповерхових будинків по вул. Сосновського,23,23-А,25,25-А,25-В на прибудинкових територіях яких відсутні дитячі майданчики.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Зона відпочинку з дитячим майданчиком на прибудинковій території ОСББ «ТРИ ДЕВ’ЯТКИ» розміщена посередині прибудинкової території і, на жаль, оточена круговим проїздом. Протягом доби, по проїзду спостерігається значний рух транспорту. В житлових будинках ОСББ «ТРИ ДЕВ’ЯТКИ» налічується 213 квартир, де проживають 442 мешканці, з них 35 - діти віком до 10 років. Крім того, на дитячому майданчику проводить дозвілля значна частина дітей які проживають в розташованих поблизу багатоповерхових будинках по вул. Сосновського,23,23-А,25,25-А,25-В на прибудинкових територіях яких відсутні дитячі майданчики. Наявність кругового проїзду навколо зони відпочинку створює значну небезпеку для дітей, дорослих внаслідок відсутності огорожі. Встановлення турнікетної огорожі дозволить запобігти раптовій появі дітей на проїзжій частині, підвищить рівень безпеки громадян, забезпечить комфортні умови для відпочинку громадян.

додаткова адреса

вул. Сосновського 19,23,23-А,25,25-А,25-В

Фотографії