Спортивний комплекс Відхилений

Доданий
22.08.2019
Номер
5
Спорт

На території навчального закладу (ЗОШ №1) планується облаштувати дитячий спортивний комплекс, вуличні тренажери та спортивні елементи "WORKOUT" для занять на відкритому повітрі з метою забезпечення рухової активності, фізкультурно-спортивного дозвілля та занять з фізичної культури учнів закладу та всього мікрорайону.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Миколайчук
Бюджет
297 381 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Григорія Сковороди (Котовського), 24/46, Коростень

Опис

Опис проекту

Спортивно-ігрові майданчики які облаштовані в навчальному закладі на жаль не відповідають сучасним вимогам суспільства. Тому проблема облаштування майданчиків є пріоритетною не тільки для нашого закладу, але й для дітей району школи №1. Для підтримання та залучення молоді до здорового способу життя.
Найголовніша мета проекту – зацікавити дітей спортивними іграми, прививати культуру активного та здорового відпочинку.
Спортивний майданчик повинен бути багатофункціональним і безпечним, відповідати стандартам якості. Більше того, він повинен забезпечити дитині змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме її фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.
Пропонуємо оснастити майданчик новими спортивними комплексами.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

В мікрорайоні першої школи проживає велика кількість дітей, які приходять позашкільний час, саме на шкільне "поле" та ігровий майданчик. та сама школа за чисельністю учнів, є однією з найбільших в місті.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Школа має давні традиції. На протязі останніх 20 років школа займає перші місця в міській шкільній спартакіаді. Значна кількість учнів захищає честь міста та області на змаганнях різного рівня і досягає високих технічних результатів.
Гордістю міста є багаторазовий рекордсмен та чемпіон України, учасник 28-х Олімпійських ігор в Афінах (2004 рік) та 29-х Олімпійських ігор в Пекіні (2008 рік) випускник школи, почесний громадянин міста Книш Михайло Миколайович.
Всі вони робили перші кроки на шкільних спортивних майданчиках, але з плином часу спортивна база стала застарілою та потребує суттєвої модернізації.

додаткова адреса

м. Коростень, вул. Григорія Сковороди 24-А

Фотографії