Облаштування покриття з гумової плитки на дитячому майнанчику (центральна площа міста) Брав участь

Доданий
02.08.2018
Номер
7
Безпека та громадський порядок

Дитячий майданчик встановлений іноземними меценатами на центральній площі міста став популярним серед дітвори. Для зменшення ризику отримання трав дітьми під час можливого падіння на пошкоджений трав’яний газон необхідно облаштувати м’яке покриття в ігровій зоні та освітити майданчик. Також необхідно встановити лавки для людей старшого віку які бажають сидіти і щоб діти були в їх полі зору.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Вигівський
Бюджет
275 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Грушевського, 22/1, Коростень

Опис

Опис проекту

Під час реалізації проекту планується виконати гравійно-піщану подушку яка буде виконувати функції дренажу поверхневих вод і основи гумової плитки розміром не менше 300 на 300 мм, та товщиною 40 мм. Також заплановано встановити 5 лавок в зручних зонах для огляду під час сидіння за дітьми. Передбачається встановлення світильників з підключенням до мережі зовнішнього освітлення міста.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатами реалізованого проекту зможуть скористатися всі мешканці і гості міста. Даний проект спрямований на всі вікові групи населення.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Даний проект необхідно реалізувати в першу чергу для безпеки дітей які граються на даному майданчику і під час падінь на землю можуть отримати травми. Гумове покриття мінімізує травми під час можливих падінь. В другу чергу рідні які пришли з дітьми і бажають щоб діти були в полі їх зору не мають місця де посидіти, особливо це стосується людей похилого віку. Освітлення дасть можливість рідним розширити час можливого відпочинку дітей на даному майданчику. Реалізація даного проекту також буде сигналом для інших меценатів що наша громада готова приймати участь у співфінансуванні реалізуємих ними проектах що для них є дуже важливим.

Фотографії