Майданчик відпочинку біля річки (район нового Броварського мосту) Відхилений

Доданий
29.08.2018
Номер
34
Інше

Проектом передбачається: створення комфортного місця відпочинку біля річки; часткове очищення русла річки; встановлення трамплінів-мостиків для стрибання у воду; облаштування протічного "міні-басейну" для малюків; встановлення драбин для зручного підйому на скелю-трамплін; облаштування місць для входу/виходу із річки;

Автор проєкту
Ігор
Ігор Власюк
Бюджет
294 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Трипольського вулиця, Коростенська міська рада, Коростень

Опис

Опис проекту

Один з кращих способів відпочити влітку — це поїхати або піти на річку. Але облаштованих місць для відпочинку у місці бракує. Одним із улюблених необлаштованих місць для відпочинку є територія біля нового мосту на Бровар (біля Районної адміністрації). Тут зручне розташування . Є невеликий штучний водоспад. Саме тут полюбляють купатися усі ті, що не поїхали на курорти Турції, Єгипту, та Одеси. Саме тут є скеля для стрибків у воду.
Даним проектом пропонується: Зробити зручні сходи для виходу із води на скелю для стрибків; Розчистити русло річки від каміння, бруду та просипати його відсівом та піском; Зробити зручні місця для входу/виходу з води; Встановити трампліни-мостики для стрибків у воду; Облаштувати протічний "басейн" для малюків; Вирівняти терасами територію, висадити рослини та засіяти травою територію; Обов"язково встановити контейнери для сміття.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Після реалізації даного проекту громадяни та гості міста зможуть вільно та більш комфортно із своїми родинами відпочивати в улюбленому місці.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

На даний час в місті облаштовано тільки два майданчика для відпочинку біля річки. Для міста з чисельністю більше 60 тисяч населення цього мало. Після облаштування даної зони відпочинку на даному майданчику зможуть вільно відпочивати жителі та гості міста усіх вікових груп. Відпочинок буде більш безпечним та комфортним.

Фотографії