Зручний прохід через двори по вул. Грушевського Відхилений

Доданий
27.08.2018
Номер
28
Дорожнє господарство

Благоустрій прибудинкової території будинків №68,70,72 по вул..Грушевського спрямований на ремонт шляху для безпечного та зручного руху мешканців та дітей, матусь з візками прилеглих житлових будинків, які рухаються в бік масиву Черемушки (прохідний двір)

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Броньківська
Бюджет
255 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проект спрямований на відновлення пішохідної частини прибудинкових територій за адресою вул..Грушевського 68,70,72. Прохід через двори будинків 68, 70, 72, з'єднує внутрішньоквартальний житловий масив Черемушки із центральним тротуаром вул..Грушевського . Через цей двір, щодня проходить приблизно 500 осіб – мешканців прилеглих вулиць Грушевського, Мельника, Шолом-Алейхема, Гастело, Черемушки.
За проектом спочатку потрібно відновити заасфальтований водостік на центральному тротуарі по вул.Грушевського між будинками 68 та 70, з влаштуванням нових дощоприймачів. Потім тротуар переходу викласти бруківкою. На цій ділянці неодноразово проводились в різних місцях земляні роботи КП Водоканалу, зриваючи та порушуючи покриття тротуару без подальшого його відновлення, що призвело не тільки незручності для мешканці будинків через постійне болото в період дощів та снігу, а й підтоплення та руйнування фундаменту будинків і підвалів. Через це постійне болото та бруд неможливо потрапити до сусідніх дворів, обхід прокладається по клумбам.
В планах: відновлення зливової каналізації (що була заасфальтована більше пяти років назад, що призвело до постійного болота, що на центральному тротуарі, що в дворах) підготовка основи під бруківку, утрамбування та вирівняння грунту, підсипка щебеню, встановлення бордюрів, вкладання бруківки.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Будуть створені комфортні умови для пересування не тільки мешканців прилеглих домів, але й мешканців вулиць Грушевського, Мельника, Шолом-Алейхема, Гастело, Черемушки, шлях до дому яких проходить через цю місцевість. Буде покращено візуальний вигляд тротуару по вул. Грушевського біля будинків 68, 70, 72.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Бенефіціаром проекту є сотні мешканців району Черемушки, які щодня ходять через двір будинків 68, 70, 72 по вулиці Грушевського до дитячого садочку, школи, на роботу.

Фотографії