Дитячий ігровий комплекс "Фортеця Нормандії" мікрорайон - Ковельский Парк На реалізації

Доданий
21.08.2018
Номер
24
Комунальне господарство

Дана проектна пропозиція передбачає облаштування прибудинкової території багатоквартирного будинку за адресою вул. Шевченка буд. 117 сучасним ігровим комплексом для дітей віком від 3 до 12 років.

Автор проєкту
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченка (Кірова), 117, Коростень

Опис

Опис проекту

У великому густонаселеному мікрорайоні Ковельський Парк проживає багато молодих сімей, а їхнім діткам немає облаштованого місця для дитячих забав та занять спортом. Вирішитити дану проблему можливо завдяки облашуванню території сучасним, яскравим і привабливим дитячим ігровим комплексом «Фортеця Нормандії» який стане "острівком дозвілля" де кожна дитина отримає можливість грати та розвиватися.
Комплекс оснащений базовими елементами спортивного знаряддя, що дозволяє виконувати нескладні атлетичні вправи. Лази, переходи будуть сприяти тому, що в ігровому стилі діти покращують своє фізичне здоров'я, а саме:
Координацію рухів;
Роботу опорно-рухового апарату;
Розвиватимуть відразу всі групи м’язів;
Потренують силу і витривалість.
Окрім користі для фізичного здоров'я, дитячий ігровий комплекс допоможе покращити імунітет, а також забезпечить сприятливий вплив на емоційне стан дітей.
Дитячий комплекс виготовляється з високоякісної сталі та клеєного бруса. Всі матеріали сертифіковані та проходять ряд термічних обробок. В якості покриття використовуються акрилові фарби на водній основі.
Конструкція не має гострих кутів, безпечна для використання дітьми і відповідає вимогам ДСТУ.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Діти віком від 2 до 13 років.

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Втілення проекту дозволить покращити благоустрій та якість життя мешканців як мікрорайону Ковельский Парк, зокрема, так і територіальної громади міста, в цілому.
Також втілення бюджетної пропозиціїї сприяєтиме прищепленню і формуванню навичок здорового способу життя серед дітей, дозволить поліпшити їх стан здоров'я та забезпечить зниження рівня дитячого травматизму.
Приємним "бонусом" втілення ідеї стане формування соціально-комунікативних навичок серед дітлахів та сприятиме встановлення тісної комунікації між сусідами.

Фотографії