Встановлення світлофорного об’єкту по вул. Базарна 4 Брав участь

Доданий
09.08.2018
Номер
12
Дорожнє господарство

Інтенсивний рух транспорту і пішоходів в районі ринку створює незручності і аварійні ситуації як для водіїв так і для пішоходів. Встановлення світлофору з кнопкою переключення режиму має покращити безпеку руху на даній ділянці дороги.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Вигівський
Бюджет
187 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Базарна, 4, Коростень

Опис

Опис проекту

Проектом передбачено встановити світлофорний об’єкт який має упорядкувати рух учасників дорожнього руху на перехресті вул. Базарна 4. На консольній стійці монтується двохсторонні світлофор з зворотнім відліком часу для водіїв. На опорах монтуються два світлофори з зворотнім відліком часу для пішоходів і кнопки вмикання режиму "рух пішоходів". В час відсутності пішоходів на даному перехресті постійно ввімкнено зелене світло водіям.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатами проекту зможуть скористатися усі учасники дорожнього руху

Обгрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари

Враховуючі той факт що біля даного перехрестя розташовано дві автобусні зупинки де в час "пік" кожні 1,5 - 2 хвилини прибуває автобус, рух пішоходів на даному нерегульованому перехресті є дуже інтенсивним і хаотичним. Це призводить до значних заторів автотранспорту, який зупиняється за 80-100 м на регульованому перехресті з вул. Войкова та пропускає пішоходів на даному перехресті. Встановивши світлофор на даному перехресті систематизується і ущільниться рух пішоходів що забезпечить рівномірний рух автотранспорту.

Фотографії