Голосування 2018

Хід голосування та проблемні питання.

За даними статистики порталу станом на 15:00 суботи 10.11.2018, за три дні до кінця голосування в підтримку проектів, в голосуванні прийняли участь  975 коростенців, які загалом проголосували 1680 разів. 433  коростенця проголосували більше ніж за один проект, але 542 підтримали лише «свій».

З числа тих, що прийняли участь у голосуванні 22% використали  Privat BankID, що є значно більшою долею ніж у минулому році.

Біля  18% проголосували з мобільних гаджетів (смартфони чи планшети).

Поки ще лише вісім проектів подолали бар’єр у 50 голосів, щоб потрапити до рейтингу, який дає шанс на фінансову підтримку.  

***

До адміністраторів порталу з питаннями роботи сервісу  звернулись два десятки мешканців.

Основні проблемні питання:

-       Забув пароль;

-       Не можу війти або проголосувати, бо «зависає»;

-       Не можу проголосувати, бо система вважає «нерезидентом», при тому, що адрес реєстрації – в місті Коростень.

Нагадуємо, що на сайті в розділі «ДОПОМОГА» є докладні інструкції які допоможуть вам брати участь в програмі. А в розділі  «КОНТАКТИ» завжди можна знайти адресу та номер телефону адміністраторів, що дадуть необхідну консультацію.

Бюджет участі є некомерційним загальноукраїнським громадським проектом, до якого щорічно приєднуються нові громади різних регіонів, тому цього року значно збільшилась навантаження на центральні сервера, що в окремі часи може привести к ефекту «зависання».

Наприклад одночасно з нашим голосуванням їде голосування у Львові, де за  137 проектів вже віддано понад 64 тисячі голосів.

Звертаємо увагу на те, що при голосуванні з використанням BankID система для ідентифікації користувача використовує інформацію, що має банк, в тому числі й місце реєстрації. Тому ти, хто нещодавно отримав коростенську реєстрацію, але не повідомив банк для внесення відповідних змін, можуть визначатись системою як «нерезидент» та позбавлятись права голосу лише тому, що згідно  даних BankID досі зареєстровані за межами Коростеня.

При виникненні у Вас складнощів у використанні сервісу Бюджет Участі міста Коростень звертайтесь к адміністратору за телефоном:

0(68)0004153